Deltamed, distribuitor de suspensii auto VB-Airsuspension în România

Prin intermediul acelorași servicii de calitate cu care v-am obișnuit și beneficiind de experiența și toate resursele relevante acumulate de-a lungul timpului, vă punem acum la dispoziție și produsele originale ale partenerilor olandezi de la VB Airsuspension, din poziția de reprezentați ai acestora pe partea de suspensii auto în România.

 

VB Airsuspension furnizează unele dintre cele mai calitative și totodată competitive soluții în materie de suspensii pneumatice în diverse configurații, adaptate oricărui autovehicul. Aceste variante de suspensii full, semi ori auxiliare, automate și reglabile, se dovedesc a fi de multe ori esențiale cu precădere vehiculelor comerciale, de transport marfă, și pot preîntâmpina ori rezolva o multitudine de probleme de suspensie.

 

Suspensia cu arcuri elicoidale sau cu arcuri existente este înlocuită, spre exemplu, în varianta full, cu un sistem de suspensie pneumatică completă, ce include arcuri pneumatice, amortizoare, senzori de înălțime, un compresor și o unitate de comandă electronică (VB-ASCU). Sistemul de suspensie pneumatică filtrează denivelările din suprafața drumului, îmbunătățind confortul în timpul deplasării.

 

În mers, vehiculul va rămâne constant la înălțimea stabilită de suspensia VB în timpul instalării. Astfel, modul de conducere, manevrabilitatea și stabilitatea vehiculului sunt îmbunătățite, caracteristici ce cresc, implicit, nivelul de siguranță. Când vehiculul se află în staționare (în unele cazuri cu frâna de mână pornită), înălțimea platformei de încărcare poate fi crescută/ redusă, după caz, pentru a putea intra și părăsi vehiculul în mod confortabil, și pentru ca mărfurile să fie încărcate și descărcate facil.

 

Sistemele de suspensie pneumatică completă VB-Airsuspension sunt livrate cu o telecomandă performantă, ce poate fi utilizată pentru a opera cu ușurință toate funcțiile sistemului.

 

Acest tip de soluție full este disponibil în variantele de sistem de suspensie pneumatică pentru puntea spate sau suspensie pneumatică completă pentru punte față + spate. Variantele disponibile sunt însă mult mai multe de-atât, astfel că pentru o consultație prealabilă sau o ofertă de preț personalizată, ne puteți contacta în vederea identificării celei mai potrivite soluții, complet adaptate caracteristicilor vehiculului deținut și a activității prestate.

 

Concluzie. Avantajele VB-FullAir:

 

  • – Înălțimea constantă în timpul deplasării
  • – Confort sporit pentru șofer și pasageri, deopotrivă
  • – Manevrabilitate optimă
  • – Stabilitate crescută
  • – Funcția de îngenunchere pentru a facilita intrarea și ieșirea ușoară în/ din vehicul
  • – O mai bună protecție pentru bunurile fragile/ delicate
  • – Funcție de îngenunchere pentru încărcarea și descărcarea convenabilă a mărfurilor
  • – Uzură mai mică a anvelopelor/ frânelor
  • – Emisii de CO2 reduse
  • – Roata de rezervă rămâne sub vehicul

 

 

Inapoi