Salonul Auto Polus 2014

In perioada 9-11 mai 2014 am fost si noi prezenti la Salonul Auto Polus, de data aceasta in calitate de expozanti !

Ne-am bucurat sa putem oferi celor interesati ocazia de a admira, in premiera absoluta, un nou model de Autospeciala de Prima Interventie si Comanda, realizat de aceasta data pe un Volkswagen Amarok Single Cab, cu o suprastructura din fibra de sticla de dimensiuni mult mai mari, un rezervor de apa cu o capacitate mult marita (600 litri), fara indoiala un punct de atractie al Salonului, atat pentru cei mari cat si pentru cei mici, unii dintre ei viitorii nostri pompieri!

Tot la acest salon am mai prezentat, incorporate pe Dacia Dokker, doua solutii de adaptare destinate persoanelor cu dizabilitati. Prima – care presupune decuparea partii din spate a masinii si instalarea unei rampe care se transforma la nevoie in podea/portbagaj – permite incarcarea/descarcarea prin usile spate a unui fotoliu rulant destinat transportului unei persoane. Solutia include – pentru confortul persoanei transportate in fotoliu – si un suport pentru spate si cap, fiind in acelasi timp si un excelent sistem suplimentar de protectie care a trecut cu succes testele EuroNCAP la 10G pentru impactul din spate. Centura de siguranta a persoanei din fotoliul rulant a fost si ea cu succes testata EuroNCAP la 20G in cazul impactului frontal. A doua solutie prezentata la acest salon este scaunul rotativ – instalat in locul scaunului pasagerului din dreapta fata – un scaun care usureaza intrarea in / iesirea din masina, prin rotirea sa cu 90° spre exterior, perpendicular pe directia de mers. Mai mult, solutia include si un suport cu roti pe care acest scaun poate fi translatat din masina, transformandu-se intr-un fotoliu rulant cu care persoana cu dizabilitati poate fi transportata.

Va multumim tuturor celor care ne-ati vizitat si va stam in continuare la dispozitie cu raspunsuri si detalii despre masinile noastre !

Inapoi