Posturi disponibile

Tehnician analist calitate

Se asigură că la finalizarea lui, produsul este dotat și echipat corespunzător cerințelor clientului; în cadrul acestui proces verifică echipamentele atât din punct de vedere numeric cât și funcțional.

Aplica pentru job
 

Tamplar

Persoana care ocupa acest post utilizeaza masinile de prelucrare a lemnului in scopul producerii si repararii unor produse din lemn/mobilier; in acest scop va masura, marca dimensiuni si va taia lungimi conform desenelor tehnice)

Aplica pentru job
 

Operator CNC

Operatorul la masini-unelte cu comanda numerica se va ocupa in principal de asigurarea functionarii CNC-ului, prelucrarea reperelor conform desenelor tehnice, controlul pieselor executate si aprovizionarea locului de munca cu materiale si semifabricate.

Aplica pentru job
 

Electrician auto - Cluj

Electricianul auto se ocupă în principal cu diagnosticarea disfuncționalităților la sistemul electric al autovehiculelor, executarea lucrărilor de întreținere și reparație a echipamentelor de producere și stocare a energiei electrice, la aparatura de bord, la sistemele de aprindere și pornire a echipamentului de iluminare și semnalizare, precum și ale instalațiilor auxiliare ale autovehiculelor.

Aplica pentru job
 

Tehnician asamblare ambulante - Cluj

Tehnicianul de asamblare ambulanțe  execută lucrări de construcții metalice și lăcatușerie, asamblează subansamble metalice, citește și interpretează desenele tehnice.

Aplica pentru job
 

Sablator/Vopsitor

Vopsitorul industrial este persoana care se ocupă cu realizarea lucrărilor de vopsitorie pe o gamă variată de produse simple sau complexe; în principal pregătește suprafețele ce urmează a fi vopsite, pregătește materialele pentru vopsire, execută lucrări de vopsire și finisare, aplică tratamente speciale suprafețelor.

Aplica pentru job
 

Lăcătuș Mecanic

Lăcătușul mecanic realizează lucrări de asamblare a componentelor pentru obținerea unei game variate de produse simple sau complexe. Pentru realizarea operațiilor tehnologice sunt necesare cunoștințe privind exploatarea și întreținerea utilajelor, dispozitivelor și verificatoarelor din atelierele de montaj.

Aplica pentru job
 

Aplicație generală

Dorești să te alături echipei Deltamed, dar nu ai găsit mai sus postul potrivit? Trimite o aplicație generală pentru a primi, în viitor, detalii legate de alte posturi disponibile.

Aplica pentru job