Posturi disponibile

Tehnician asamblare

Cerințe: Studii de minimum 10 clase / scoala profesionala, experienta pe o pozitie similara constituie avantaj – automotive, confectii metalice, cunostinte in interpretarea desenelor tehnice, atentie la detalii, buna organizare si proactivitate.

Postul implica cunoasterea modului de utilizare a dispozitivelor de genul flex, autofiletanta, bormasina, identificarea vizuala a defectelor de suprafata ale sculelor si dispozitivelor, reglarea, in vederea utilizarii, a sculelor si instalatiilor/echipamentelor

Aplica pentru job
 

Sudor

Candidatul ideal trebuie să beneficieze de experiență de minim 2 ani pe o poziție similară, experiență relevantă în realizarea sudurii Tig/ Mig-Mag si în interpretarea desenelor tehnice, abilitati de citire a planurilor de sudură, spirit de observație, memorie vizuala.

Postul implica utilizarea şi înţelegerea desenelor tehnice, efectuarea de conexiuni cu ajutorul sudurii TIG sau MIG/MAG pe baza desenelor și/sau a instrucțiunilor de lucru, realizarea de sudura verificata cu lichide penetrante

Aplica pentru job
 

Tehnician analist calitate

Noul nostru coleg se va asigura ca fiecare produs este dotat si echipat corespunzator cerintelor clientului. Acesta va verifica echipamentele atat din punct de vedere numeric cat si functional. Ideal, ai experienta de minim 1 an in domeniu (industria automotive/ confectii metalice avantaj); cunosti standardul de calitate ISO 9001; știi să interpretezi un desen tehnic, să utilizezi instrumente de măsură și control, ai permis de conducere categ. B si studii medii/superioare in domeniul tehnic.

Aplica pentru job
 

Inginer Proiectare Mecanică

Persoana care va ocupa acest post trebuie să aiba studii universitare tehnice: Facultatea de Mecanica, Constructii de Masini, Stiinta si Ingineria Materialelor sau adiacente, experienta intr-o pozitie similara de minimum 3 ani, abilitati de utilizare programe de tip Pro Engineer, SolidWorks sau AutoCad, cunostinte de limba engleza la nivel mediu/avansat + germana – avantaj, foarte bune abilitati de munca in echipa, atentie concentrata si distributiva, organizare, gestionare resurse.

Aplica pentru job
 

Inginer coordonator secție (producție)

Candidatul ideal are experiență tehnică in domeniul ingineriei min. 3 ani (avantaj: automotive/ confectii metalice), experienta minim 2 ani in coordonare echipe, planificare/ programare productie, studii tehnice postuniversitare, experienta si cunostinte relevante in domeniul calitatii/ planificare proces/ productie, cunostinte bune de operare PC si abilitati avansate de luare a deciziilor, lucru in echipa  si adaptabilitate.

Aplica pentru job
 

Inginer Electronist SENIOR (Gilău)

Candidatul ideal are: studii superioare finalizate in domeniul tehnic (Inginerie Electrica/Electronica); experienta pe un post similar si cunostinte avansate in proiectarea si executia unei instalatii electrice (minimum 5 ani); experienta in industria automotive-avantaj; cunostinte de limba engleza (nivel mediu/avansat), germana- avantaj; cunostinte relevante in operarea cu un soft de proiectare electrica (Eplan -avantaj); abilitati foarte bune de lucru in echipa, organizat, atent la detalii, responsabil;

Aplica pentru job
 

Electrician Auto

Electricianul auto se ocupă în principal cu diagnosticarea disfuncționalităților la sistemul electric al autovehiculelor, executarea lucrărilor de întreținere și reparație a echipamentelor de producere și stocare a energiei electrice la aparatura de bord, la sistemele de aprindere și pornire a echipamentului de iluminare și semnalizare, precum și ale instalațiilor auxiliare ale autovehiculelor. Cerinte: Studii medii de profil; Experiență de minimum 2 ani în domeniul electricii auto; Cunoștințe în interpretarea unei schițe electrice; Cunostințe avansate în domeniu.

Aplica pentru job
 

Coordonator Vânzări

Candidatul ideal deține: experiență în domeniul comercial minim 5 ani, experienta pe un post similar minim 3 ani; Competențe bune în crearea/ utilizarea și implementarea sistemelor de evaluare performanță și stabilire KPI; Studii superioare finalizate în domeniul economic/ tehnic (studii postuniversitare în domeniul managementului reprezintă avantaj); Cunoștințe bune de operare PC, limbă engleză (germană avantaj), legislație comercială; Disponibilitate deplasări ocazionale în țară (permis cat. B), abilități avansate de luare a deciziilor, flexibilitate, organizare și adaptabilitate.

Aplica pentru job
 

Manager de proiect

Organizeaza proiectele aflate in responsabilitatea sa, inca din faza de ofertare, urmarind incadrarea stricta in termenele de executie, in buget si raspunzand de calitatea lucrarilor executate, pana la receptia finala

Aplica pentru job
 

Sablator

Noul nostru coleg va lucra în atelierul de sablare, efectuând operaţii de curățare a pieselor turnate, a pieselor pregătite pentru vopsire sau acoperiri metalice.

Candidatul ideal va avea studii medii de profil tehnic și experiență anterioară de minim 1 an pe o poziție similară.

Ca responsabilități, el va oferi soluții optime din punct de vedere tehnic, estetic și calitativ în desfășurarea activității, va aplica tratamentele speciale suprafețelor de lucru, va executa lucrările în conformitate cu documentația tehnică aferentă și respectând instrucțiunile primite de la șeful direct și se va folosi de utilajele de sablare din dotare, la parametrii prescrişi de instrucţiunile corespunzătoare, cu respectarea normelor de protecţia muncii şi PSI, aplicabile locului de muncă.

Aplica pentru job
 

Inginer/ Consilier Aftersales (Cluj)

Responsabilități principale: Menține relația cu clienții pe tot parcursul lucrărilor, informează clientul cu privire la constatările, necesarul suplimentar de piese sau manoperă (identifică și ofertează piesele și manopera în funcție de constatările colegilor din execuție); Efectuează recepția mașinilor pentru service și întocmește documentele de intrare; Programează și gestionează mașinile pentru constatare și reparație, cu consultarea atât a celorlalți membri ai departamentului cât și a departamentului de producție (fixează termene de intrare în reparație și de livrare a autovehiculelor); Asigură procesarea garanțiilor – întocmirea dosarului de garanție și urmărirea stadiului de rezolvare a acesteia; Efectuează predarea autoturismului către client, se asigură că dotarea este conformă cu cerințele.

Aplica pentru job
 

Aplicație generală

Dorești să te alături echipei Deltamed, dar nu ai găsit mai sus postul potrivit? Trimite o aplicație generală pentru a primi, în viitor, detalii legate de alte posturi disponibile.

Aplica pentru job