Posturi disponibile

Tehnician analist calitate

Se asigură că la finalizarea lui, produsul este dotat și echipat corespunzător cerințelor clientului; în cadrul acestui proces verifică echipamentele atât din punct de vedere numeric cât și funcțional.

Aplica pentru job
 

Specialist calitate

Asigură desfășurarea controlului tehnic al calității, a proceselor de inspecții și încercări; urmărește încadrarea în standardele de calitate a materiilor prime, materialelor, semifabricatelor și a altor componente care ajung în procesul de fabricație; controlează, monitorizează procesele de producție și efectuează verificările și inspecțiile în fazele de execuție determinante; cooperează cu alte departamente în vederea îmbunătățirii calității lucrării/produselor.

Aplica pentru job
 

Inginer producție

Inginerul de producție supervizează atelierele de lucru, programează proiectele astfel încât acestea să fie finalizate corect și la timp, colaborează în principal cu departamentul tehnic, achiziții, logistică.

Aplica pentru job
 

Electrician auto - Cluj

Electricianul auto se ocupă în principal cu diagnosticarea disfuncționalităților la sistemul electric al autovehiculelor, executarea lucrărilor de întreținere și reparație a echipamentelor de producere și stocare a energiei electrice, la aparatura de bord, la sistemele de aprindere și pornire a echipamentului de iluminare și semnalizare, precum și ale instalațiilor auxiliare ale autovehiculelor.

Aplica pentru job
 

Tehnician asamblare ambulante - Cluj

Tehnicianul de asamblare ambulanțe  execută lucrări de construcții metalice și lăcatușerie, asamblează subansamble metalice, citește și interpretează desenele tehnice.

Aplica pentru job
 

Sablator/Vopsitor

Vopsitorul industrial este persoana care se ocupă cu realizarea lucrărilor de vopsitorie pe o gamă variată de produse simple sau complexe; în principal pregătește suprafețele ce urmează a fi vopsite, pregătește materialele pentru vopsire, execută lucrări de vopsire și finisare, aplică tratamente speciale suprafețelor.

Aplica pentru job
 

Lăcătuș Mecanic

Lăcătușul mecanic realizează lucrări de asamblare a componentelor pentru obținerea unei game variate de produse simple sau complexe. Pentru realizarea operațiilor tehnologice sunt necesare cunoștințe privind exploatarea și întreținerea utilajelor, dispozitivelor și verificatoarelor din atelierele de montaj.

Aplica pentru job
 

Aplicație generală

Dorești să te alături echipei Deltamed, dar nu ai găsit mai sus postul potrivit? Trimite o aplicație generală pentru a primi, în viitor, detalii legate de alte posturi disponibile.

Aplica pentru job