O noua solutie pentru transportul persoanelor in fotoliu rulant

Portofoliul Deltamed a crescut din nou! Dupa lansarea cu succes a adaptarii Daciei Dokker pentru transportul unei persoane in fotoliu rulant, suntem in masura sa anuntam ca am adus pe piata o solutie cu destinatie similara, care insa se realizeaza pe diferite marci de furgoane transport persoane.
De data aceasta, este vorba de un Citroen Jumper destinat initial transportului unui numar de 8+1 persoane. In urma adaptarii, respectiv a instalarii sistemelor Smartfloor si Protector®, precum si a scaunelor individuale de tip M1, avem acum un vehicul ce permite multiple combinatii, atat ca numar cat si ca pozitionare, intre scaunele individuale M1 si fotoliile rulante. Singurele scaune originale care nu sunt afectate de adaptare sunt cele ale soferului si insotitorului/insotitorilor din fata.
Accesul persoanelor in fotoliu rulant se face prin partea din spate a vehiculului, cu ajutorul unui lift electro-hidraulic Dhollandia, a carui capacitate de ridicare de 350 kg permite incarcarea simultana a persoanei aflate in fotoliu rulant si a insotitorului acesteia.
Pe langa Citroen Jumper, solutia este disponibila si pentru alte vehicule destinate transportului de persoane, cum ar fi FIAT  Ducato, FORD  Transit, FORD  Transit Custom, MERCEDES-BENZ Sprinter, MERCEDES-BENZ Vito, NISSAN Interstar, NISSAN Primastar, OPEL  Movano, OPEL  Vivaro, PEUGEOT  Boxer, RENAULT  Master, RENAULT  Trafic, VOLKSWAGEN  Crafter, VOLKSWAGEN  T5/T6
Libertate de miscare si mobilitate pentru fiecare!

Inapoi