Despre noi

Misiune

Misiunea Deltamed este aceea de a produce de fiecare data vehicule cu utilizare speciala de cea mai inalta calitate si care sa confere incredere si siguranta. Pentru a veni in intampinarea nevoilor reale ale clientilor nostri, căutăm si folosim constant cele mai noi tehnologii de productie, cele mai performante materiale si echipamente iar personalul nostru este permanent instruit pentru a fi cel mai competent din domeniu. Astfel, promovam solutii inovative astfel incat sa depasim de fiecare data asteptarile clientilor. Prin mediul de lucru creat si prin cultura noastra organizationala, vrem sa ne fidelizam angajatii si sa le insuflam motivatia, dedicatia si bucuria lucrului bine facut, valori care ne calauzesc si pe noi.

Valori

Ne definesc:

 1. Integritatea – suntem onesti, respectam legile si ne onoram angajamentele
 2. Inovatia – ne pastram deschisi la nou si incurajam ideile care aduc progresul si schimbarea
 3. Calitatea si profesionalismul – promovam cultura lucrului bine facut, de catre oameni competenti si responsabili
 4. Responsabilitatea sociala – identificam si punem in practica solutii pentru siguranta, confortul si dezvoltarea personala a angajatilor nostri.

Cine suntem?

Deltamed este la acest moment cel mai mare producator de ambulante si vehicule pentru interventie specială din Europa de Est, o companie cu capital 100% românesc, aflată de peste 20 de ani în slujba salvatorilor profesioniști și a antreprenorilor îndrăzneți.

Fiind o firma  de tehnologie auto care face totul de la zero, de la etapa de concept/ proiectare si pana in cel mai mic detaliu al executiei propriu-zise, detinem control total asupra elementelor utilizate si a calitatii imbinarii acestora, mandrindu-ne astfel de fiecare data cu un produs finit optim, gata de trimis in interventie.

Țintim ca mașinile noastre și, în general, munca pe care o prestăm, să vorbească despre calitate, inovație și responsabilizare socială, mult mai mult decât despre valoare comercială. Credem că pe parcursul celor peste 20 de ani de experiență, am devenit cunoscuți, înainte de toate, ca facilitatori, ca un brand 100% românesc care oferă soluții REALE, fiabile, pentru mobilitate. NU suntem doar niște carosieri, și sigur nu ne limităm la calitatea noastră de vânzători. Suntem niște oameni cu valori comune, care cred cu tărie în ceea ce fac și investesc în asta totul, până la ultima resursă. Suntem oamenii care nu se mulțumesc să creadă că există variante, ci se încăpățânează să le găsească!

Iar daca prin toate cele de mai sus simti ca am vorbit pe limba ta, te incurajam sa te pastrezi la curent cu posturile disponibile aici, si sa te alaturi departamentului care ti se potriveste.

Nu suntem supereroi, dar le suntem sprijinul din umbră de peste 20 de ani. Iar acum, și tu ai ocazia de a îți atinge potențialul și a contribui la aceste rezultate fabuloase, din mijlocul unei echipe clădite pentru excelență.

Ce ne diferențiază?

7 hale de producție, cu o suprafață cumulată de aproape 15.000 mp;

capacitatea de fabricare a elementelor de carosare 100% in-house (din metal, plastic, lemn), prin mijloace proprii –  deținem atelier de termoformare ABS pentru crearea capitonajului interior, sector de producție panouri sandwich, un laborator de cablaje implicat în proiectarea și producerea tuturor conexiunilor de joasă tensiune, și un departament de tâmplărie care proiectează și realizează toate elementele de mobilier. De asemenea, fabricăm suprastructuri și elemente din fibră de sticlă, pentru care producem și matrițele necesare;

3 birouri de vânzări, în București Gilău și Iași;

3 puncte de lucru service și mentenanță, situate în București, Gilău și Bacău;

departamente de Cercetare & Proiectare, Control al Calității și After Sales dedicate;

peste 150 de specialiști care lucrează zi de zi pentru identificarea și implementarea celor mai bune soluții din domeniu;

peste 20 de ani de experiență cumulată, în producția de vehicule speciale;

• o medie a cifrei de afaceri de peste 35 de milioane de euro pentru ultimii 3 ani.

Fabrica noastră poate prelucra în prezent, prin cele 7 ateliere dedicate, foi și profiluri metalice prin:  debitare cu laser, prelucrare CNC (3/4 axe), îndoire și debitare, frezare, sudare, sablare, vopsire.

Toate aceste ateliere, respectiv activitățile pe care le putem desfășura prin intermediul lor, sunt disponibile și terților, cărora suntem gata să le prestăm toate aceste servicii, în măsura în care capacitatea de producție o permite.

Unitatea de producție propriu zisă este situată în nord vestul României – Gilău județul Cluj – aproape de Cluj Napoca, capitala Transilvaniei. 

Ce spun alții despre noi

Fiindcă nu ne place să ne lăudăm singuri, mai multe detalii despre noi pot fi parcurse în articolele de mai jos, doar câteva exemple din cele redactate de reprezentanți ai unor publicații specializate de renume, ce au tratat în mod documentat și deontologic activitatea noastră:

Transilvania Business – aici 

Știri de Cluj – aici

Ziua de CLUJ – aici

Antena 1 (Observator) – aici

Produs de Ardeal – aici

Date inregistrare firma

 • Sediul social: str. Muncii, nr. 33-37, RO-407310 Gilau, jud. Cluj
 • RC: J12/845/1997
 • CUI: RO9434372
 • Banca Raiffeisen Cluj, IBAN: RO29 RZBR 0000 0600 1007 7007
 • Trezoreria Cluj Napoca, IBAN: RO78 TREZ 2165 069X XX01 1988

Scurt istoric

Deltamed a luat ființă în 1997 în Cluj Napoca, iar până în prezent a operat pe piața locală și europeană de vehicule speciale, respectiv echipamente medicale, impunându-se ca cel mai important producator de ambulante și furnizor de soluții mobile pentru domeniul de urgență.

Acest progres continuu a fost posibil printr-un portofoliu dezvoltat treptat, ce cuprinde astăzi o gamă impresionantă, atât în ceea ce privește aparatura medicală, cât și vehiculele speciale.

Dintre cele aproximativ 4000 de vehicule livrate până în prezent, fac parte cabinete medicale mobile pentru diverse specializări, inclusiv stomatologice, ambulanțe publice și private (umane ori veterinare), mașini de stingere incendii de diverse capacități, autolaboratoare, showroom-uri, ateliere și magazine mobile, vehicule adaptate transportului utilizatorilor de fotoliu rulant, birouri mobile, puncte de comandă, foodtruck-uri, saloane mobile, vehicule de transport victime multiple și pacienți înalt contagioși, vehicule dedicate sectorului militar și descarcerării, puncte mobile de instructaj personal, beneficiarii noștri regăsindu-se printre
jucătorii cheie ai principalelor domenii publice și private din România.

Timeline

 • 2000: primul contract de furnizare ambulante pt Ministerul Sanatatii
 • 2006: primele ambulante echipate in Romania si livrate la SMURD
 • 2007: unitate de productie ambulante deschisa in Gilau, jud. Cluj
 • 2008: contract de furnizare ambulante si echipamente pt Ministerul Sanatatii
 • 2009: primul Punct de Comanda Mobil livrat la SMURD
 • 2010: 5 puncte mobile de donare sange realizate pe autobuze si primele autospeciale de pompieri pentru prima interventie
 • 2011: 6 Autospeciale de pompieri pentru prima interventie de tip FRAP
 • 2011: primele 2 motociclete medicalizate din Romania, folosite de SMURD
 • 2012: primul export de ambulante (Bulgaria)
 • 2012: prima ambulanta veterinara
 • 2013: primul vehicul adaptat pentru transportul persoanelor in fotoliu rulant (Dacia Dokker)
 • 2013: prima autospeciala pentru stins incendii livrata catre un Serviciu Privat pentru Situatii de Urgenta
 • 2014: primele autospeciale pentru descarcerare de mare capacitate
 • 2014: primele autospeciale pentru descarcerare de mare capacitate livrate la export (Republica Moldova)
 • 2014: primele autospeciale livrate catre Servicii Voluntare pentru Situatii de Urgenta
 • 2015: prima autospeciala de capacitate marita pentru stins incendii
 • 2015: primul vehicul 8+1 adaptat transportului persoanelor in fotoliu rulant
 • 2015: prima ambulanta pentru pacienti inalt contagiosi
 • 2015: prima autospeciala de capacitate medie pentru stins incendii
 • 2015: participare ca expozant la Interschutz (Hanovra, Germania), cel mai mare targ european pentru interventii in situatii de urgenta
 • 2016: prima suprastructura extensibila de mari dimensiuni
 • 2016: primul food-truck
 • 2017: primul centru mobil de recrutare
 • 2017: primul cabinet stomatologic mobil
 • 2017: primele containere multirisc si de cautare-salvare

De-a lungul timpului, Deltamed a colaborat cu firme renumite din domeniu cum ar fi: Miesen, Binz, Dlouhy, Me.ber, GS – Corpuls, Medtronic Physio-Control, Weinmann, Fresenius, situandu-se permanent in topul inovatiei in ceea ce priveste tehnica si designul, pentru fiecare produs furnizat clientilor săi. Relatiile de colaborare pe care le-am dezvoltat și mai ales păstrat de-a lungului timpului ne-au permis sa identificăm de fiecare dată soluțiile optime, indiferent de context, solicitări specifice și eventuale limitări.

Ne mândrim cu relațiile noastre de parteneriat și rezultatele livrate împreună!

Lista principalilor nostri clienti include Ministerul Sanatatii, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Justitiei, diverse unitati SMURD, Aeroportul “Henri Coanda”, Aeroportul “Aurel Vlaicu”, agentii si servicii guvernamentale si de stat, Asociatiile de Dezvoltare Intercomunitara Euronest, Centrul Transilvaniei, Vest, Sud Muntenia, Sud Est, Transilvania de Nord, Bucuresti-Ilfov, dar si companii private de renume, asociatii si organizatii nonguvernamentale.