Deltamed, alături de Maratonul Atipic Beauty

Ca în fiecare an, ne pregătim să stăm alături asociației Open Your Heart, pentru punerea în scenă a unuia dintre cele mai emoționante evenimente ce au loc pe teritoriul României – Atipic Beauty!  Ediția aceasta, însă, e una chiar mai specială și mai îndrăzneață decât cele anterioare, prin formatul deosebit pe care-l propune – mai precis, evenimentele se vor succeda într-un maraton, bifând consecutiv următoarele orașe: Iași, Cluj-Napoca și Timișoara. Din pricina restricțiilor aflate în vigoare, ediția desfășurată în mod normal la București nu va mai avea loc în acest an.

 

Pentru modele și pentru organizatori, acest demers se preconizează a fi cu siguranță unul dintre cele mai obositoare, provocatoare, dar și satisfăcătoare de până acum.

 

Vă reamintim, Atipic Beauty, eveniment aflat la cea de-a 26-a ediţie, are drept piesă centrală o prezentare de modă emoţionantă susținută de modele în scaun rulant, însoțite de celebrități sau parteneri de renume ai proiectului, menit să ne (re)învețe că „frumuseţea e în noi, nu în aparenţe”.

 

 

Am creat Atipic Beauty cu scopul de a schimba, printr-un mijloc definit de rafinament și eleganță, mentalitatea societății în ceea ce privește atitudinea față de persoanele cu dizabilități din Romania.
Evenimentele noastre fashion aduc pe podium modele în scaun rulant care defilează alături de celebrităţi, în creaţii vestimentare ale designerilor români.   –   Magda Coman, model de renume internațional în scaun rulant și președinte Open Your Heart.

 

Programul complet al evenimentelor este următorul:

 

17 august Iași Palas Mall
19 august Cluj-Napoca Casino Parc
21 august Timișoara Iulius Town

 

Amfitrion: Cosmina Păsărin

 

Evenimentele încep la ora 18.00, iar pe noi ne veți putea întâlni în acest an la Cluj, alături de unele dintre cele mai emblematice proiecte de autovehicule realizate pentru transportul utilizatorilor de fotoliu rulant!

 

Paul Sandor Photography – Atipic Beauty 2020

Vă încurajăm să fiți prezenți în număr cât mai mare la oricare dintre evenimentele pe care le considerați accesibile, pentru o cauză la care am putea pune cu toții umărul!

Inapoi