Autospeciala pentru descarcerare grea

Sfarsitul anului 2014 a adus imbogatirea gamei noastre destinate interventiilor in situatii de urgenta, prin lansarea pe piata a 2 modele de autospeciale pentru descarcerare de mare capacitate (descarcerare grea), primele unitati fiind livrate catre Serviciul Protectiei Civile si Situatiilor Exceptionale al Republicii Moldova.
Destinate in principal interventiilor la accidente rutiere si feroviare, aceste autospeciale inglobeaza practic gama completa de echipamente destinate descarcerarii. Mai mult, conceptul nostru include si un modul de stingere, compus dintr-o pompa de ultra-inalta presiune si un rezervor de apa si agent spumogen, a carui capacitate poate varia in functie de greutatea celorlate echipamente, dar care in modelul nostru standard are un volum de 1000 l.
Echiparea poate fi suplimentata cu o macara, ce permite eliberarea carosabilului sau a terasamentului prin inlaturarea diferitelor obstacole ce obstructioneaza desfasurarea normala a traficului dar si recuperarea vehiculelor avariate cazute in afara carosabilului.
Vehiculul de baza ales pentru aceasta autospeciala a fost sasiul MAN TGM 18.350 4×4, cabina dubla.

Inapoi