Atelier mobil service furtunuri hidraulice

Un nou atelier mobil marca Deltamed !

Destinat transportului utilajelor, echipamentelor si pieselor de care beneficiarul autospecialei are nevoie in interventiile sale de confectionare, reparatii si intretinere furtunuri hidraulice pentru utilaje de mari dimensiuni ce nu pot fi dislocate de pe santierele unde opereaza, acest atelier mobil a fost amenajat in interiorul unui Mercedes Sprinter.

Compartimentul tehnic a fost placat cu ABS pe tavan si cu tabla striata de aluminiu in zona bancurilor de lucru iar podeaua multistrat a fost si ea tratata pentru o rezistenta crescuta la uzura si trafic. S-a instalat si un sistem electric secundar, care pe langa iluminatul cu LED al zonelor de lucru, include si o baterie suplimentara, invertor, prize de 230 si 12 V care asigura functionarea normala, simultana, a utilajelor si echipamentelor ce necesita alimentare.

S-au fixat piesele de mobilier profesional iar in completarea lor s-au mai amenajat diverse spatii de depozitare, rafturi si sertare partitionate. Nu lipsesc nici articolele pentru igiena utilizatorilor (canistra apa cu robinet, dozator sapun lichid , rola prosop hartie), fixate pe una din usile spate.

Detalii in sectiunea Produse.

Inapoi