Ambulanta tip C pe sasiu Renault Master

Ne bucuram sa anuntam lansarea unui nou model de ambulanta, construita pe un sasiu Renault Master.

Este vorba de ambulanta cu cel mai spatios compartiment pacient din tot ce exista in prezent pe piata romaneasca si, mai spectaculos, o premiera chiar la nivel european prin prisma modificarilor suferite de masina de baza, atat la sasiu cat si la transmisie, astfel incat avem acum un Renault Master cu tractiune integrala nepermanenta si un sasiu cu o lungime intre standardele L3 si L4 ale versiunii de serie. Masa totala maxima autorizata este de 4,5 tone.

Dotarea este cea corespunzatoare tipului C, de terapie intensiva, iar echipamentele provin si de aceasta data de la producatori de prestigiu, nume consacrate in domeniu. O alta premiera legata de aceasta lansare este includerea in lista dotarilor a unui nou de model de casca de protectie, mult mai usoara, mai practica si mai usor de folosit de catre medici si paramedici. Aceasta casca e printre primele realizate dupa recent lansatele standarde EN 16473:2014 si EN 16471:2014, ea fiind conforma si cu standardul EN 1385:2012.

Ca toate ambulantele Deltamed, si aceasta ambulanta este conforma cu norma EN 1789+A1, suprastructura fiind cu succes testata distinct si conform standardului DIN 13500.

Detalii, in sectiunea Produse.

Inapoi