Despre noi

Deltamed a devenit principalul producator de ambulante si vehicule speciale din Europa de Est, respectiv cel mai important furnizor roman de solutii pentru medicina de urgenta, avand un portofoliu bogat de produse, atat in sectorul de autospeciale, cat si in cel de echipamente medicale si aparatura stiintifica.

Mai multe

Produse

– Ambulante de tip A, B si C
– Vehicule speciale cu suprastructuri construite pe diverse sasiuri
– Vehicule amenajate pentru transportul persoanelor cu dizabilitati…

Mai multe

Service

Departamentul Service asigura intretinerea echipamentelor vandute de catre compania noastra, atat in perioada de garantie cat si post garantie.

Mai multe

Noutati

Testimoniale

Merci Charity Boutique

Ne bucurăm că echipa Deltamed a fost deschisă să inovăm în sănătate.  E important să ai un partener care îți înțelege ambițiile și posibilitățile și caută soluții alături de tine. Și am găsit toate aceste atribute la echipa Deltamed.

A fost la fel de important faptul că au înțeles misiunea noastră și ne-au acordat un sprijin important pentru activitățile noastre, donându-ne un cabinet medical mobil pe care l-am echipat ulterior.

Sperăm că va fi un parteneriat durabil!

Merci Charity - www.zanamerciluta.ro

organizație non profit

Fundația Motivation Romania

Suntem bucuroși să împărtășim colaborarea cu prietenii de la Deltamed.

 

Drumurile ni s-au intersectat în 2015, când Fundația Motivation România a coordonat un proiect pentru persoanele cu dizabilități locomotorii, în care asociațiile partenere ofereau servicii de transport adaptat în scaun rulant. Deltamed ne-a ajutat prin adaptarea a opt mașini Dacia Dokker și cu acestă resursă extraordinară am reușit să oferim servicii de transport adaptat de calitate și în deplină siguranță.

 

Relațiile noastre s-au apropiat mult și Deltamed este unul dintre sponsorii care sunt alături de noi an de an. Ne bucurăm mult de parteneriatul cu Deltamed și deja avem planuri de viitor pentru ca, împreună, să venim și mai mult în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități care utilizează scaune rulante.

 

Mulțumim Ioana, George și Florin, oamenii cu care am ținut legătura îndeaproape și întregii echipe Deltamed.

Iuliana Meseșan

Fundația Motivation România

Salon WUFF

Am fost foarte multumiti de rezultatul final pe care l-am livrat, deși a fost nevoie să facem ceva presiune pentru a avea RAR-ul gata la timp și a ne putea porni activitatea dupa timeline-ul prestabilit. Dincolo de asta, considerăm că timpul de răspuns la orice solicitare a fost unul rapid, iar întreaga echipă implicată a răspuns prompt și eficient cerințelor și nevoilor specifice.

Comunicarea si orice aspect al colaborarii, in sine, au fost productive, iar toți cei cu care am luat contact au fost profesioniști.

 

A fost o plăcere să lucrăm cu echipa desemnată, toată lumea răspunzând pe cât de frumos, tot pe atât de corect, tuturor situațiilor întâlnite pe parcursul proiectului.

 

Sperăm ca anul acesta să întrunim toate condițiile favorabile pentru a putea demara proiectul celei de-a doua mașini.

 

Proprietar Salon WUFF, proiect salon toaletaj canin mobil

Caritas Oradea

Proiectul a fost unul bazat pe finantarea prin fonduri europene. Când eram gata cu toate actele pentru achiziție, ne-am trezit că nu o putem face deoarece proiectul nu era avizat POR. Asta a fost o lovitură mare pentru noi, dat fiind faptul că suntem o asociație non-profit și nu beneficiem de astfel de fonduri proprii, așa că ne bucurăm mult că s-a rezolvat, desi am fost presați de timp și am stat, vă spun sincer, cu emoții.

 

Totul s-a desfășurat pe încredere, atât din partea noastră cât și din partea dumneavoastră, iar managerul de proiect a finalizat totul in timp util. Deși nu ne-am văzut niciodată, până la livrare, am avut o colaborare bună, iar atitudinea lui a fost una corectă față de noi, am ținut legătura și sunt convinsă că am primit exact ceea ce trebuia, deși nu cunoșteam mare lucru despre mașină.

 

Ne bucurăm de rezultat și vă mulțumim pentru toată înțelegerea arătată.

Motivation (ei au făcut recomandarea) aveau dreptate, lucrați foarte bine și mă bucur că ne-ați fost recomandați.

Reprezentant Caritas Oradea, proiect autovehicul transport utilizatori de fotoliu rulant

Asociația Zi de Bine

O dubă țanțoșă de numa-numa s-a trezit peste noapte că n-a mai rămas decât cabina șoferului din ea! Restul a fost dat jos și reconstruit bucată cu bucată, cu ajutorul prietenilor de la Deltamed. Are scară nouă, un generator, ba chiar și două ventilatoare. 2 dușuri, toaletă și chiuvetă. Și cabine de schimbat pe deasupra. Să mai zicem și de aerul condiționat?

Adicătelea tot ce-i trebuie pentru ca 500 de copii din satele Moldovei să se răcorească de căldura verii. De-ar fi fost doar atât, ne-am fi bucurat degrabă. Dar dincolo de răcoare, pentru mulți dintre copiii pe care i-am cunoscut în Caravana Microduș, a fost pentru prima oară când au văzut așa o grozăvie: un duș. Ceea ce ne reancorează într-o realitate

dureroasă: aproape 25% din populaţia României are WC-ul în fundul curţii și oamenii se spală în lighean.

Pandemia ne-a vorbit încă o dată, în termeni extrem de duri, despre igienă și importanța ei. Despre cum spălatul pe mâini nu e un moft, ci o necesitate. În lipsa lui ne punem viața în pericol.

Microduș a fost felul captivant în care i-am atras pe copii în discuții despre cum putem avea grijă de sănătatea noastră.

Multumim mult, Deltamed pentru transformarea spectaculoasa. Microdusul a tras pe dreapta deocamdata, dar la vara, datorita voua, porneste din nou la drum, spre alte sute de copii care au nevoie de el.

Melania Medeleanu, asociația Zi de Bine, proiect duș mobil - Caravana Microduș

Lansare proiect

Parteneri

Sediul central cluj
Birou vanzari Bucuresti
Service bucuresti