Posturi disponibile

Tehnician analist calitate

Se asigura ca la finalizarea lui, produsul este dotat si echipat corespunzator cerintelor clientului; in cadrul acestui proces verifica echipamentele atat din punct de vedere numeric cat si functional

Aplica pentru job
 

Inginer calitate

Asigura desfasurarea controlului tehnic al calitatii, a proceselor de inspectii si incercari; urmareste incadrarea in standardele de calitate a materiilor prime, materialelor, semifabricatelor si a altor componente care ajung in procesul de fabricatie; controleaza, monitorizeaza procesele de productie si efectueaza verificarile si inspectiile in fazele de executie determinante; coopereaza cu alte departamente in vederea imbunatatirii calitatii lucrarii/produselor.

Aplica pentru job
 

Inginer ofertare

Studiaza documentatia (caiete de sarcini, fise de date, s.a.) predata de beneficiar sau pusa la dispozitie de colegii din departamentul de vanzari, stabileste strategia pentru intocmirea documentatiei de prezentare a ofertei, contacteaza si negociaza conditii comerciale cu furnizori interni, foloseste soft-uri de tip CAD (ex. Solidworks) pentru a proiecta sau a aduce modificari la proiectul realizat de colegii din departamentul de proiectare.

Aplica pentru job
 

Referent HR

Ofera suport noilor angajati in completarea dosarului personal, arhiveaza (in format fizic si electronic) dosarele angajatilor, mentine relatia cu furnizorii de medicina muncii, actualizeaza periodic diferite documente (fise de post, ROI, organigrama, s.a.), organizeaza activitati pentru angajati cu ocazia diferitelor evenimente festive, ofera suport pentru toate activitatile din departamentul HR.

Aplica pentru job
 

Electrician auto - Cluj

Electricianul auto se ocupa in principal cu diagnosticarea disfunctionalitatilor la sistemul electric al autovehiculelor, executarea lucrarilor de intretinere si reparatie a echipamentelor de producere si stocare a energiei electrice, la aparatura de bord, la sistemele de aprindere si pornire a echipamentului de iluminare si semnalizare, precum si ale instalatiilor auxiliare ale autovehiculelor.

Aplica pentru job
 

Tehnician asamblare ambulante - Cluj

Tehnicianul de asamblare ambulante  executa lucrari de constructii metalice si lacatuserie, asambleaza subansamble metalice, citeste si interpreteaza desenele tehnice.

Aplica pentru job
 

Agent vânzări – București si Cluj

Agentul de vânzări concepe oferte personalizate pentru potențialii clienți, promovează și vinde produsele din portofoliul companiei (echipamente medicale, sisteme de transport, sisteme de resuscitare, defibrilatoare, materiale sanitare, dispozitive imobilizare, etc), organizează și susține prezentări de produse pentru clienții țintă.

Aplica pentru job
 

Vopsitor industrial

Vopsitorul industrial este persoana care se ocupa cu realizarea lucrarilor de vopsitorie pe o gama variata de produse simple sau complexe; in principal pregateste suprafetele ce urmeaza a fi vopsite, pregateste materialele pentru vopsire, executa lucrari de vopsire si finisare, aplica tratamente speciale suprafetelor.

Aplica pentru job
 

Operator CNC (laser/abkant/freza)

Asigura operarea masinilor cu comanda numerica in conditii de siguranta si eficienta in conformitate cu specificatiile si procedurile companiei.

Aplica pentru job
 

Inginer proiectant electrician – Cluj

Munca unui Inginer proiectant electrician este aceea de a proiecta instalatii electrice automotive.

Aplica pentru job
 

Mecanic auto – Cluj

Mecanicul auto efectueaza lucrari de reparatie si intretinere la autoturismele repartizate.

Aplica pentru job
 

Aplicatie generala

Doresti sa te alaturi echipei Deltamed, dar nu ai gasit mai sus postul potrivit? Trimite o aplicatie generala pentru a primi, in viitor, detalii legate de alte posturi disponibile.

Aplica pentru job