Posturi disponibile

Tamplar - Cluj

Tamplarul are sarcina de a produce, repara si intretine constructii din lemn precum si partile lor componente.

Aplica pentru job
 

Electrician auto - Cluj

Electricianul auto se ocupa in principal cu diagnosticarea disfunctionalitatilor la sistemul electric al autovehiculelor, executarea lucrarilor de intretinere si reparatie a echipamentelor de producere si stocare a energiei electrice, la aparatura de bord, la sistemele de aprindere si pornire a echipamentului de iluminare si semnalizare, precum si ale instalatiilor auxiliare ale autovehiculelor.

Aplica pentru job
 

Lacatus mecanic - Cluj

Lacatusul mecanic realizeaza lucrari de asamblare a componentelor pentru obtinerea unei game variate de produse, simple sau complexe, prin metode specifice, cu diverse scule si dispozitive. Pentru realizarea operatiilor tehnologice sunt necesare cunostinte privind exploatarea si intretinerea utilajelor, dispozitivelor si verificatoarelor din atelierele de montaj.

Aplica pentru job
 

Consilier medic – Bucuresti si Cluj

Medicul consilier furnizeaza informatii medicale si stiintifice de specialitate referitoare la produsele din portofoliul diviziei de echipamente medicale de urgenta.

Aplica pentru job
 

Tehnician asamblare ambulante - Cluj

Tehnicianul de asamblare ambulante  executa lucrari de constructii metalice si lacatuserie, asambleaza subansamble metalice, citeste si interpreteaza desenele tehnice.

Aplica pentru job
 

Sudor - Cluj

Munca unui sudor este aceea de a pune cap la cap anumite parti metalice prin diverse proceduri de sudura. Sudorii pot fi specializati pe diferite tipuri de sudura.

Aplica pentru job
 

Agent vânzări – București si Cluj

Agentul de vânzări concepe oferte personalizate pentru potențialii clienți, promovează și vinde produsele din portofoliul companiei (echipamente medicale, sisteme de transport, sisteme de resuscitare, defibrilatoare, materiale sanitare, dispozitive imobilizare, etc), organizează și susține prezentări de produse pentru clienții țintă.

Aplica pentru job
 

Vopsitor industrial

Vopsitorul industrial este persoana care se ocupa cu realizarea lucrarilor de vopsitorie pe o gama variata de produse simple sau complexe; in principal pregateste suprafetele ce urmeaza a fi vopsite, pregateste materialele pentru vopsire, executa lucrari de vopsire si finisare, aplica tratamente speciale suprafetelor.

Aplica pentru job
 

Operator CNC (laser/abkant/freza)

Asigura operarea masinilor cu comanda numerica in conditii de siguranta si eficienta in conformitate cu specificatiile si procedurile companiei.

Aplica pentru job
 

Inginer proiectant electrician – Cluj

Munca unui Inginer proiectant electrician este aceea de a proiecta instalatii electrice automotive.

Aplica pentru job
 

Mecanic auto – Cluj

Mecanicul auto efectueaza lucrari de reparatie si intretinere la autoturismele repartizate.

Aplica pentru job
 

Agent curatenie – Cluj

Munca unui agent de curatenie este aceea de a desfasura activitati de curatenie in incinte – hale de productie, birouri, vestiare, spatii sanitare – si mijloace de transport.

Aplica pentru job
 

Strungar – Cluj

Strungarul asigura prelucrarea prin aschiere a semifabricatelor metalice feroase si neferoase utilizand diferite tipuri de strunguri, folosind scule, dispozitive, utilaje si echipamente specifice tehnologiei de strunjire.

Aplica pentru job
 

Aplicatie generala

Doresti sa te alaturi echipei Deltamed, dar nu ai gasit mai sus postul potrivit? Trimite o aplicatie generala pentru a primi, in viitor, detalii legate de alte posturi disponibile.

Aplica pentru job