Posturi disponibile

Mecanic Auto – Cluj

Mecanicul auto efectueaza lucrari de intretinere si reparatii la autoturismele repartizate, se asigura de calitatea lucrarilor de reparatie, stabileste necesarul de piese de schimb si emite comenzi necesare superiorului direct

Aplica pentru job
 

Electrician auto - Cluj

Electricianul auto se ocupa in principal cu diagnosticarea disfunctionalitatilor la sistemul electric al autovehiculelor, executarea lucrarilor de intretinere si reparatie a echipamentelor de producere si stocare a energiei electrice, la aparatura de bord, la sistemele de aprindere si pornire a echipamentului de iluminare si semnalizare, precum si ale instalatiilor auxiliare ale autovehiculelor.

Aplica pentru job
 

Lacatus mecanic - Cluj

Lacatusul mecanic realizeaza lucrari de asamblare a componentelor pentru obtinerea unei game variate de produse, simple sau complexe, prin metode specifice, cu diverse scule si dispozitive. Pentru realizarea operatiilor tehnologice sunt necesare cunostinte privind exploatarea si intretinerea utilajelor, dispozitivelor si verificatoarelor din atelierele de montaj.

Aplica pentru job
 

Inginer electrician auto - Cluj

Inginerul electrician auto proiecteaza, realizeaza si depaneaza sistemele electrice ce echipeaza o autospeciala, realizeaza reparatii uzuale de intretinere si exploatare a echipamentului electronic, fixeaza si dezizoleaza cablurile electrice, intretine si repara sistemele electrice.

Aplica pentru job
 

Consilier medic – Cluj si Bucuresti

Medicul consilier furnizeaza informatii medicale si stiintifice de specialitate referitoare la produsele din portofoliul diviziei de echipamente medicale de urgenta.

Aplica pentru job
 

Montator subansamble - Cluj

Montatorul subansamble executa lucrari de constructii metalice si lacatuserie, asambleaza subansamble metalice, citeste si interpreteaza desenele tehnice.

Aplica pentru job
 

Sudor - Cluj

Munca unui sudor este aceea de a pune cap la cap anumite parti metalice prin diverse proceduri de sudura. Sudorii pot fi specializati pe diferite tipuri de sudura.

Aplica pentru job
 

Asistent Analist - Cluj

Munca unui asistent analist este de a prelucra baze de date și a centraliza informații necesare întocmirii rapoartelor de analiză financiară (BVC, cash-flow), de a urmări indicatori de performanță financiară și operațională la nivel de companie, departament, produs, de a se implica în implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă.

Aplica pentru job
 

Manager vânzări – București

Managerul de vânzări stabilește volumul de muncă al departamentului, elaborează obiectivele și repartizează sarcini și responsabilități în raport cu specialitatea, competența și experiența fiecărui membru al departamentului.

Aplica pentru job
 

Agent vânzări – București

Agentul de vânzări concepe oferte personalizate pentru potențialii clienți, promovează și vinde produsele din portofoliul companiei (echipamente medicale, sisteme de transport, sisteme de resuscitare, defibrilatoare, materiale sanitare, dispozitive imobilizare, etc), organizează și susține prezentări de produse pentru clienții țintă.

Aplica pentru job
 

Aplicatie generala

Doresti sa te alaturi echipei Deltamed, dar nu ai gasit mai sus postul potrivit? Trimite o aplicatie generala pentru a primi, in viitor, detalii legate de alte posturi disponibile.

Aplica pentru job